Lahjakortti on loistava valinta lahjaksi kun epäröit, tai et ole muuten täysin varma lahjan ominaisuuksista. Useat kaupat tarjoavat valikoimassaan eriarvoisia lahjakortteja, joista voit valita lahjaksi sopivan summan.

Saatat usein havaita olevasi tilanteessa, jossa tiedät että tietyn tuoteryhmän tuotteet kiinnostavat lahjan kohdetta, mutta tarkka tuote on hakusessa tai et ole perillä tuotteiden ominaisuuksista. Lahjakortti on näissä tilanteissa loistava valinta, sillä lahjan saaja voi itse lunastaa lahjansa lahjakortilla, jolloin lahja on varmasti saajalle mieluinen ja oikea malli. Lahjakortti on kätevä esimerkiksi elektroniikan, musiikin, elokuvien sekä vaatteiden hankinnassa. Toisen vaate- tai musiikkimakua voi olla vaikea tarkalleen hahmottaa, jolloin lahjakortti ajaa asiansa paremmin kuin hyvin. Elektroniikkaa ostettaessa pienetkin eroavaisuudet ominaisuuksissa saattavat vaikuttaa tietyn laitteen soveltuvuuteen lahjansaajan käytössä. Lahjakortti on siis kaikin puolin turvallinen valinta, jolla on vaikea mennä pieleen.

Useimmiten lahjakorttien voimassaoloaika on yksi vuosi, joten ostoksen ehtii hyvin tehdä, vaikka joulun jälkeiset välipäivät usein vaikuttavatkin kauppojen aukioloaikoihin. Lahjakortteja voi käyttää myös verkkokaupoissa, jolloin aukioloajat eivät vaikuta ostoksiin. Lahjakortti soveltuu hyvin miehelle, naiselle, isälle, äidille, lapselle tai kelle tahansa lahjansaajalle.

Alle olemme listanneet muutamia verkkokauppoja jotka tarjoavat lahjakortteja:

Teknikmagasinet – Laaja valikoima erilaisia tuotteita, kuten elektroniikkaa.
Junkyard – Erittäin laaja valikoima nuorille ja nuorille aikuisille suunnattuja muotivaatteita ja asusteita
Mulletoi.com – Verkkokauppa täynnä loistavia tuotteita koko perheelle
Ninja.fi – Asusteita, koruja, kosmetiikkaa ja hiustuotteita
E-Ville.com – Tuhansien tuotteiden valikoima. Kaikkea maan ja taivaan väliltä.
Savanni.com – Edullinen korukauppa. Suuri valikoima lävistyskoruja sekä perinteisiä koruja.
CDON.com – Pohjoismaiden suurin peli- ja elektroniikkakauppa. Laaja valikoima myös muita tuotteita.

 
Tallenna

Related Posts