Joululahja poikaystävälle

Etkö vielä ole löytänyt täydellistä lahjaa poikaystävälle, vaikka juhlapäivä tai syntymäpäivä lähestyvät uhkaavasti? Älä huoli, sillä et ole yksin. Etenkin joulun aikaan tuhannet tyttöystävät pähkäilevät samaisen ongelman kanssa ja olemme koonneet kattavan listan vinkkejä ja ideoita, jotta oikeanlainen syntymäpäivä- tai joululahja poikaystävälle löytyy helposti. Parhaimmassa tapauksessa sinun ei edes tarvitse poistua kotoasi! Hyödynnä siis vinkkejämme ja hanki lahja poikaystävälle sekä samalla itsellesi täydellisen tyttöystävän titteli!

Usein kuulee miesten suusta tuskailuja siitä, miten tyttöystäville on vaikeaa ostaa miellyttävää lahjaa, mutta yhtä vaikeaa se on myös keksiä lahja poikaystävälle. Etenkin jos tämä poikaystävä sattuu jo omistamaan kaiken, aina ajattelevaista tyttöystävää myöten! Lahjan antaminen on kuitenkin aina kaunis ele, joten ei kannata stressata liikaa. Aloita miettimällä vastaukset näihin kysymyksiin ja olet jo hieman lähempänä oikeaa lahjaa:

Olisiko käytännöllinen lahja poikaystävälle hyvä idea?

Moni pariskunta jättää mielellään väliin erilaiset yltiöromanttiset rakkaudeneleet toisen syntymäpäivänä tai joulun aikaan, joten ehkäpä mieluisa paketti sisältääkin jotain tarpeellista! Onko poikaystävä tai aviomies kenties maininnut tarvitsevansa työkaluja, tiettyjä vaatteita tai vaikkapa varusteita autoon? Käytännöllinen ja hyödyllinen lahja ilahduttaa saajaansa takuuvarmasti, ja halutessaan mukaan voi liittää vaikkapa persoonallisen onnittelukortin piristämään muuten tavanomaista lahjaa.

Onko poikaystävälläsi harrastuksia tai muita mielenkiinnon kohteita?

Tämä helpottaa lahjan ostamista suunnattomasti! Mikäli poikaystäväsi on vankka jääkiekkofani, harrastaa lukemista tai soittaa kitaraa, voi lahjan hankkia harrastusta ajatellen. Poikaystävän lahjan ei tarvitse olla harrastukseen liittyvä tavara, vaan esimerkiksi liput jääkiekko-otteluun tai kitaratunteja. Tosin jos viimeisen viiden vuoden ajan joka ikinen joululahja poikaystävälle on ollut jääkiekkomaila, kannattaa ehkä harkita jotain muuta vaihtoehtoa…

Pitääkö poikaystäväsi enemmän tavaroista vai elämyksistä?

Vaikka tavaralahjoja onkin mukava saada, ovat erilaiset elämyslahjat mukavaa vaihtelua ja parhaassa tapauksessa voitte yhdessä kokea uusia seikkailuita! Pieni lomamatkakin voi olla mukava yllätys ja samalla saatte viettää aikaa kahden kesken. Muista kuitenkin, että korkean paikan kammoa poteva poikaystävä ei välttämättä arvosta benji-hyppyä yhtä paljon kuin sinä. Elämyslahjat voivat tosin olla kalliita, joten pienemmälle budjetille sopivat esimerkiksi ravintolaillallinen tai romanttinen ilta kotona.

Syntymäpäivä, merkkipäivä vai joulu?

Eri tilaisuuksiin voi hankkia erilaisia lahjoja. Syntymäpäivä ja joululahja poikaystävälle voivat olla hyvinkin samanlaisia, tosin usein joululahjaksi annetaan esimerkiksi lämpimiä villapaitoja, kaulaliinoja tai lapasia. Joulu on muutenkin romanttisempaa aikaa ja silloin voi hyvin miettiä lahjaksi jotain, jossa pariskunta voi yhdessä nauttia siitä. Syntymäpäivänä voi hyvin antaa poikaystävälle lahjaksi jotain, joka sopii nimenomaan hänelle, onhan kyseessä kuitenkin toisen oma juhlapäivä.

Merkkipäivinä, kuten valmistujaisina, voi hyvä lahja poikaystävälle olla esimerkiksi koru tai kalvosinnapit. Usein pariskunnat juhlistavat myös vuosipäiväänsä, jolloin taas kannattaa valita lahjaksi yhteistä tekemistä. Mikäli kyseessä on poikaystävän sijaan jo aviomies, voi avioliiton vuosipäivää juhlistaa vaikkapa lomamatkalla etenkin jos kyseessä on pyöreä luku.

Suosikkilahjat poikaystävälle

Viime vuosina tietyt trendit ovat olleet pinnalla poikaystäville hankittujen lahjojen suhteen. Kuten arvata saattaa, teknologiaa löytyy monen lahjapaketin sisältä. Erilaiset älypuhelimet, tabletit tai sähköisten kirjojen lukulaitteet ovat olleet suosikkeja ja nykyään niitä voi hankkia suhteellisen edullisesti. Myös kannettavat tietokoneet tai erilaiset pelikonsolit ovat hyvä valinta enemmänkin koneella tai pelien ääressä aikaa viettävälle poikaystävälle.

Vaikka erilaiset elämyslahjat ja muut näyttävät lahjavalinnat ovatkin entistä yleisempiä, perinteiset lahjat eivät suinkaan ole poissa muodissa, vaan päinvastoin! Vanhat tutut ovat edelleen turvallisia valintoja, joihin voi turvautua etenkin viime tingassa lahjaa etsiessä. Joululahja poikaystävälle voi siis varsin hyvin edelleenkin olla partavesi tai kello. Ehkä voit tehdä lahjasta hieman yksilöllisemmän esimerkiksi kaiverruttamalla molempien nimikirjaimet kellon taakse.

Selaile poikaystävälle sopivia joululahjoja täältä: Joululahjoja poikaystävälle

Related Posts