Joulu on ehdottomasti lasten suosikkijuhla. Lempilahjoista tehdään joululahjalistoja jo kesäkuussa ja joulupukkia odotetaan jo marraskuun puolenvälin paikkeilla saapuvaksi! Joulu on ennenkaikkea ilon ja antamisen juhlaa, jolloin vanhemmat tekevät kaikkensa antaakseen parhaan joulun omalle lapselleen. Me olemme helpottaneet parhaan joulun tekemistä kokoamalla listan tämän vuoden suosikkileluista ja vempaimista! Unohda siis useiden tuntien uuvuttava shoppailu kauppakeskuksissa, nyt teet kaiken kätevästi kotisohvalta joululahjaideat.netin kätevän listan ansiosta!
Perheen lapset saavat usein eniten joululahjoja, jonka vuoksi onkin vaikeaa kiinnittää lapsen huomiota yhdellä lahjalla. Usein lapsi odottaa jotakin tiettyä lahjaa kaikista eniten, ja siirtyykin nopeasti avatusta lahjasta seuraavaan, jos se ei ole se tietty odotettu lahja. Sen vuoksi on tärkeää kartoittaa jo ennen lahjojen hankintaa, mitä lapsi ihan oikeasti toivoo itselleen. Mikään ei ole surkeampaa, kuin joulu ja lempilahjan puuttuminen kuusen alta!

Lapset haluavat aina leluja. Lasten lelut ovat lahjalistojen kestosuosikki. Leluja on kaikenlaisia ja kokoisia, joissa tuleekin muistaa, ettei kaikki lelut sovellu esim. Alle 3-vuotiaille. On tärkeää siis muistaa aina tuotetta ostaessa katsoa, että lelu on varmasti omalle lapselle sopiva. Pienet lapset nimittäin helposti haluavat syödä kaikenlaista tavaraa, ja esimerkiksi pienet legot eivät sovellu perheen aivan pienimmille tukehtumisvaaran vuoksi.

Perheen pienimmät, alle 3-vuotiaat taaperot rakastavat usein suurempia leluja, jotka ovat värikkäitä ja eri muotoisia sekä kokoisia. Lapsi on utelias ja tutkii asioita, ja mikä olisi sen parempi keino opettaa lapselle uusia asioita kuin erilaiset lelut ja pelit! Erilaiset ”jättipalapelit”, pehmolelut, nuket ja lapsille suunitellut leikkiautot ja muut kulkuneuvot ovat aina varmoja valintoja perheen pienimmälle. Tämä on myös vaihe, jolloin lapsi vielä opettelee ja oppii puhumaan ja liikkumaan, joten sitä on myös hyvä tukea erilaisten lelujen ja pelien avulla. Listaltamme löydät parhaat lelut juuri sinun opettelevalle taaperollesi!

Mitäpä sitten hankkia yli 3-vuotiaalle, leikki – ikäiselle 3-6 vuotiaalle lapselle? Leikki-ikäinen lapsi opettelee tässä iässä leikkimään ja pelaamaan muiden lasten kanssa. Sen lisäksi tämän ikäistä lasta kiinnostaa muodot, värit, askartelu ja asioiden rakentelu, jolloin leluja saakin olla aika laidasta laitaan. Lapsi haluaa kokeilla ja oppia uusia asioita, joita hän omaksuu ainoastaan tekemisen kautta. Listaltamme löydät varmasti hyviä vaihtoehtoja juur sinun leikki-ikäiselle lapsellesi!

Esikouluikäinen 6-vuotias onkin jo sitten melkein opinahjon tiellä ja haluaa valmistautua ensimmäiseen kouluvuoteensa tarkoin. Lapselle onkin silloin hyvä ostaa lelujen lisäksi myös lukemista ja kirjoittamista tukevia pelejä ja helppolukuisia kirjoja. Matemaattisia taitoja voi harjoittaa vaikka ipadilla!

Koululainen osaa jo kaikenlaista! 7-12 vuotias perheen koululainen onkin sitten vaativa lahjansaaja. Pehmeät paketit kiinnostavat varmasti perheen tyttöjä, kun pojat odottavat erilaisia leikkiautoja ja lennätettäviä pienhelikoptereita. Myös pienelektroniikka kiinnostaa varmasti jo vanhempia koululaisia, esimerkiksi oman puhelimen saaminen on jokaiselle iso juttu. Lapselle on myös hyvä hankkia erilaista luettavaa, seurapelejä kavereiden kanssa pelattavaksi sekä esimerkiksi askarteluun tarvittavia välineitä. Koululaisten lahjoja hankittaessa korostuu varmasti eniten juuri se, että muistaa kartoittaa lapsen toiveet huolellisesti. Sen jälkeen onkin helppoa siirtyä joululahjaideat.netin maailmaan ja löytää juuri ne oikeat lahjat juuri sinun koululaisellesi!

Selaile loistavia lahjaideoita lapsille tästä: Lahjaideoita lapsille

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Related Posts