Nuorelle lahjaa ostaessa on hyvä huomioida vallitsevat trendit ja muoti-ilmiöt. Nuorten mieltymyksiä ohjailee usein nuoren aikuisen kaveripiirissä valloillaan olevat trendit. Turvallisimpia lahjavalintoja ovat usein nuoren harrastuksiin liittyvät lahjat, jotka ovat usein vastaanottajalleen mieluisia ja hyödyllisiä. Esimerkiksi urheilevalle nuorelle urheilu on usein iso osa arkipäiväistä elämää ja tähän liittyvät lahjat ovat usein erittäin tervetulleita. Myös erilaiset tietokone- ja konsolipelit ovat suuressa suosiossa nuorten keskuudessa. Tietokoneisiin ja pelikonsoleihin on saatavilla netistä lukemattomat määrät pelejä ja lisälaitteita. Yksi suosituimpia pelikauppoja on CDON.com verkkokauppa, josta löytyy erittäin laaja valikoima pelejä, tietokoneita sekä lisätarvikkeita. Myös E-Ville:n valikoima kannattaa katsastaa jos etsit pelaamiseen liittyviä lisätarvikkeita. Laaja valikoima pelikonsoleita on tilattavissa KauppaKanava verkkokaupasta. Yksi kuumimpia trendejä pelaavien nuorten keskuudessa, on ollut räväkkä, mutta myös ergonominen pelituoli. Pelituoli on loistava hankinta nuorelle, sillä se tarjoaa nuorekkaan ulkonäkönsä lisäksi ergonomisen peliasennon, joka ei rasita selkää ja päästä ryhtiä lyhistymään.

Lähivuosina suosiotaan ovat nostaneet myös erilaiset radio-ohjattavat laitteet. Pienten pattereilla toimivien radio-ohjattavien autojen rinnalle ovat nousseet suuremmat akkukäyttöiset autot, lentokoneet, helikopterit ja veneet. Radio-ohjattavien laitteiden käyttäjien ikähaarukka on myös venähtänyt. Useat nuorena aloittaneet harrastajat jatkavatkin harrastusta myös aikuisena. Radio-ohjattavien ympärillä käydään myös paljon kisoja ja alan harrastajilla on yhdistyksiä, jotka järjestävät ohjattua toimintaa radio-ohjattavien parissa. Hobbex verkkokauppa on arvostettu ostopaikka, niin suomalaisten kuin ulkomaalaistenkin harrastajien keskuudessa. Perinteisten radio-ohjattavien laitteiden rinnalla erittäin suuren suosion ovat saavuttaneet niin sanotut drone helikopterit. Dronet on varustettu useilla propelleilla ja ne lentävät äärimmäisen hallitusti ja vakaasti. Droneissa on joko sisäänrakennettu kamera tai kiinnityspaikka ns. action kameralle kuten GoPro. Droneilla kuvataan paljon ilmakuvaa jopa ammattitason elokuviin. Omat kotivideot ja harrastevideot saavat täysin uuden kuvakulman dronesta kuvattuna. Edullisia Drone koptereita ja radio-ohjattavia löydät esimerkiksi E-Ville verkkokaupasta.

Nuoret ovat usein myös ajanhermolla pukeutumisen suhteen. Vaatemakuja nuorilla on jokalähtöön, mutta kautta-aikojen nuorten suosiossa ovat olleet merkkivaatteet. Vaikka et itse olisikaan täysin perillä mitkä merkit ovat pinnalla juuri nyt voit hyvin luottaa suosittujen vaatekauppojen valikoimaan. Heidän ammattitaitoinen henkilökunta pitää huolen siitä, että esillä on aina suosituimmat ja nousevat vaatebrändit. Erityisesti nuorille miehille ja pojille suunnattuja merkkivaatteita löydät helposti Junkyardin valikoimista. Junkyardilta löydät myös laajan valikoiman nuorille naisille ja tytöille suunnattuja vaatteita. Kannattaa vilkaista myös House Of Brandonin miesten- ja naistenvaatevalikoima.

Erilaiset korut, asusteet ja kosmetiikkatuotteet kuuluvat usein nuorten mieltymyksien joukkoon. Myös nuoret pojat käyttävät paljon koruja ja merkkikosmetiikkaa, kuten deodoranttia ja hajusteita. Merkkikosmetiikan hankkiminen pojille on vaivatonta sillä usein lähes kaikki merkkituotteiden hajusteet ovat mieluisia lahjoja. Koruista pojat suosivat erityisesti kelloja, kaulaketjuja sekä sormuksia. Tytöillä suosiossa ovat erilaiset meikit, merkkihajusteet ja kaulakorut, kellot, ranneketjut, korvakorut, sormukset sekä käsilaukut. Suuren määrän koruja ja asusteita löydät helposti esimerkiksi Ninja verkkokaupasta.

Kuten muillakin ikäryhmillä myös nuorilla elektroniikka on yhä suurempi osa arkipäivää. Erilaiset älypuhelimet, tablettitietokoneet, musiikkisoittimet sekä kannettavat tietokoneet ja näiden lisälaitteet ovat haluttua tavaraa nuorten keskuudessa. Älypuhelinten laaja kirjo voi olla melkoinen sokkelo, varsinkin jos puhelimen ominaisuuksista ei ole kovin selkeää kuvaa. Suosituimmat älypuhelinvalmistajat ovat Apple, Samsung sekä Huawei. Älypuhelinten ja tablettien valinnassa on helppo noudattaa samaa toimintatapaa kuin merkkivaatteidenkin parissa, eli luottaa kauppojen esittelemien mallien suosioon. Elektroniikkatuotteita kauppaavat kaupat ovat valinneet tarkoin valikoimaansa suosituimmat ja parhailla ominaisuuksilla varustetut laitteet eri hintaluokista. Voit siis huoletta valita heidän esittelemiään tuotteita. Älylaitteiden kanssa usein hinta kulkee käsikädessä ominaisuuksien kanssa. Usein kuitenkin myös hieman edukkaammat mallit sisältävät tänä päivänä kaikki keskeisimmät ominaisuudet, mitä älylaitteilta odotetaan.

Kannettavat tietokoneet ovat hyviä laitteita tukemaan nuoren opiskeluja. Lähes kaikki kirjoitustyö ja muu opiskelu suoritetaan nykypäivänä tietokonetta tai tablettia apuna käyttäen, joten tietokoneesta on takuuvarmasti hyötyä opiskelevalle nuorelle. Myös erilaiset elektroniset vimpaimet eli pienlaitteet ja älylaitteiden lisälaitteet ovat suuressa suosiossa nykypäivänä. Erittäin suuressa suosiossa ovat esimerkiksi lisävirtalähteet, joilla voidaan ladata matkapuhelimen akku jos pistorasiaa ei ole lähettyvillä. Lisävirtalähde on pienikokoinen virtalähde, joka kulkee kätevästi mukana laukussa tai jopa taskussa. Laite on erittäin käytännöllinen sillä älylaitteiden akku loppuu helposti raskaassa käytössä mikäli laitetta ei ole muistettu ladata esimerkiksi yön aikana.

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Related Posts