Black Friday on maailman suurin alennusmyyntipäivä, joka on rantautunut Yhdysvalloista myös Suomeen. Olemme keränneet alle valikoitujen verkkokauppojen Black Friday tarjoukset!

Makujakauppa.fi

Makujakauppa.fi on keittiö- ja leivontatarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa, joka tarjoaa suuren valikoiman keittiö-, leivonta-, tarjoilu- ja kattaustarvikkeita.

-20% alennusta koko valikoimasta!

 

Reima

Reima® -verkkokaupasta löytyy lastenvaatteita jokaiseen vuodenaikaan ja säähän: kouluun, päiväkotiin kuin pihaleikkeihinkin sopivat haalarit, takit, housut, sadevaatteet, sisävaatteet, vauvanvaatteet, UV vaatteet sekä asusteet.

Jopa 50% alennus valikoiduista tuotteista ajalla 24-27.11, Cyber Monday 27.11 lisäksi ilmainen toimitus.

 

Junkyard.fi

Junkyard.com sai alkunsa pienenä skeittimyymälänä vuonna 2002 ja on vuosien varrella kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi ja parhaaksi urbaani- ja katumuodin nettimyymäläksi. Junkyard tarjoaa yksityisoikeudella SWEET SKTBS, JUNKYARD XX-XY ja SWEET DENIM -brändien lisäksi muita vaatemerkkejä.

Perjantaina 24.11.2017, joka tunti uusi supertarjous!

 

Coolshop.fi

Coolshop tarjoaa viihdettä, pelejä, elämäntapaa ja kokemuksia, jotka tekevät Suomalaiset iloisiksi. Myös asiakkaamme ovat iloisia, koska olemme nopeita, halpoja ja ystävällisiä. Olemme nopeita, koska tuotteemme ovat valmiina hyllyssä. Olemme halpoja, koska sisäänostamme todella suuria määriä. Olemme ystävällisiä, koska elämme asiakkaistamme.

Koko viikon ajan huikeita tarjouksia! Alennukset 30-70%!

 

Stadium.fi

Urheilua ja urheilumuotia parhaaseen hintaan -Stadiumista! Jo yli viisitoista vuotta Suomessa ollut Stadium tunnetaan myymälöistään löytyvästä juoksuradasta.

Perjantaihin asti kaikki kengät -25%. Perjantaina erikoistarjouksia!

 

 

Related Posts